bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Zombie-sjöjungfrurna anfaller / av Michael Anthony Steele ; illustrationer: Pauline Reeves ; översättning: Stefan Diös.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Pirat-apor ; 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2020]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2020Description: 43 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178817306
Uniform titles:
  • Attack of the zombie mermaids Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcf
Summary: Vattnet skummar, skatterna glittrar och piraterna är håriga! Här kommer den första delen om de hel-knasiga pirat-aporna! Följ med kapten Banan-skägg och hans besättning i sökandet efter skatter på de sju haven. Kapten Banan-skägg tvingar besättningen att finkamma havets botten på jakt efter skatter. Tillslut hittar de en gyllene treudd! Den kommer de kunna få många bananer för! Men plötsligt börjar det åska och skeppet fylls av bleka varelser – till hälften apa, till hälften fisk! Det är sjöjungfrur! Men munnarna är fyllda med vassa tänder och på ap-fingrarna finns vassa klor! Det är zombie-sjöjungfrur! Hur ska pirat-aporna klara sig ur den här knipan? Piratapor är en ny serie som garanterar skratt med sina skruvade och spännande äventyr. De tokiga bilderna och korta kapitel gör dem perfekta för den humor-törstande yngre läsaren! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
List(s) this item appears in: Pirater & sjörövare
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 6-9år Bok 6-9år Kompassenskolan Kompassenskolan Hcf, S Available 8006635878129
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2020

Lix: 25

Hegas-nivå: 3

Originalets titel i publikationen: Nearly fearless monkey pirates - Attack of the zombie mermaids

"Nästan modiga pirat-apor"

Härtill kompletterande material på internet

Vattnet skummar, skatterna glittrar och piraterna är håriga! Här kommer den första delen om de hel-knasiga pirat-aporna! Följ med kapten Banan-skägg och hans besättning i sökandet efter skatter på de sju haven. Kapten Banan-skägg tvingar besättningen att finkamma havets botten på jakt efter skatter. Tillslut hittar de en gyllene treudd! Den kommer de kunna få många bananer för! Men plötsligt börjar det åska och skeppet fylls av bleka varelser – till hälften apa, till hälften fisk! Det är sjöjungfrur! Men munnarna är fyllda med vassa tänder och på ap-fingrarna finns vassa klor! Det är zombie-sjöjungfrur! Hur ska pirat-aporna klara sig ur den här knipan? Piratapor är en ny serie som garanterar skratt med sina skruvade och spännande äventyr. De tokiga bilderna och korta kapitel gör dem perfekta för den humor-törstande yngre läsaren! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 6 år

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek