bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Tidsmaskinen / H. G. Wells ; bearbetad och illustrerad av Per Demervall.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Helsingborg : Hegas, [2019]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2019Description: 65 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178812677
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: I H.G. Wells bok Tidsmaskinen får vi möta en engelsk gentleman och uppfinnare. Mannen, som förblir namnlös i hela berättelsen, har byggt en tidsmaskin och tar med läsaren på sina resor långt in i framtiden. En framtid som på inget sätt påminner om hans hemtrevliga viktorianska Surrey och innehåller minst lika många frågor som svar. Med Tidsmaskinen fortsätter vi att ge ut Per Demervalls nybearbetningar av H.G. Wells klassiker. De rör sig i gränslandet mellan serier och lättlästa böcker och fångar perfekt känslan som gjort dessa böcker till klassiker. Med Tidsmaskinen får vi se hur framtidens dystopiska landskap kan te sig genom Demervalls filter samtidigt som vi får oss ett spännande äventyr till livs. Passar perfekt för när man ska läsa klassiker på högstadiet. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
List(s) this item appears in: Klassiker Bratteberg
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 9-12år Bok 9-12år Brattebergsskolan Brattebergsskolan Klassiker, W Available 80074300730CA
Bok 9-12år Bok 9-12år Brattebergsskolan Brattebergsskolan Klassiker, W Available 80066491889BF
Total holds: 0

Originalupplaga 2019

Lix 26

Hegas-nivå 4

Originalets titel i publikationen: The time machine

I H.G. Wells bok Tidsmaskinen får vi möta en engelsk gentleman och uppfinnare. Mannen, som förblir namnlös i hela berättelsen, har byggt en tidsmaskin och tar med läsaren på sina resor långt in i framtiden. En framtid som på inget sätt påminner om hans hemtrevliga viktorianska Surrey och innehåller minst lika många frågor som svar. Med Tidsmaskinen fortsätter vi att ge ut Per Demervalls nybearbetningar av H.G. Wells klassiker. De rör sig i gränslandet mellan serier och lättlästa böcker och fångar perfekt känslan som gjort dessa böcker till klassiker. Med Tidsmaskinen får vi se hur framtidens dystopiska landskap kan te sig genom Demervalls filter samtidigt som vi får oss ett spännande äventyr till livs. Passar perfekt för när man ska läsa klassiker på högstadiet. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 12 år

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek