bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Undervattensgåtan / Jørn Lier Horst ; översättning: Barbro Lagergren.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Norwegian Series: En CLUE-deckare ; 3:e bokenPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021Description: 131 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178036561
Uniform titles:
  • Undervannsgåten Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Ett filmteam kommer till Skutbukten och det kryllar plötsligt av skådespelare, kamerafolk och andra gäster på pensionat Pärlan. Efter att en stor explosion filmats till sjöss, kommer mystiska saker upp till ytan. Dessutom får Cecilia, Leo och Une reda på att det hålls hemliga fredsförhandlingar mellan två ökända motorcykelklubbar. Kan fynden på havsbotten härstamma från motorcyklisten som försvann för sju år sedan?Vi följer Cecilia, Leo, Une och hunden Egon i deras nervkittlande jakt på gåtans lösning.”Undervattensgåtan”, tredje delen i serien CLUE, är en spännande pusseldeckare i högt tempo för 9–12 år, författad av deckaresset och före detta polisen Jørn Lier Horst. Läs också ”Salamandergåtan” och ”Maltesergåtan”.
List(s) this item appears in: Mysterium norra
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 9-12år Bok 9-12år Brattebergsskolan Brattebergsskolan Hcg, mysterium Available 8006870674302
Bok 9-12år Bok 9-12år Öckerö Hedens skola Hcg, H In transit from Öckerö to Hedens skola since 2022-05-13 80068405413B6
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Ett filmteam kommer till Skutbukten och det kryllar plötsligt av skådespelare, kamerafolk och andra gäster på pensionat Pärlan. Efter att en stor explosion filmats till sjöss, kommer mystiska saker upp till ytan. Dessutom får Cecilia, Leo och Une reda på att det hålls hemliga fredsförhandlingar mellan två ökända motorcykelklubbar. Kan fynden på havsbotten härstamma från motorcyklisten som försvann för sju år sedan?Vi följer Cecilia, Leo, Une och hunden Egon i deras nervkittlande jakt på gåtans lösning.”Undervattensgåtan”, tredje delen i serien CLUE, är en spännande pusseldeckare i högt tempo för 9–12 år, författad av deckaresset och före detta polisen Jørn Lier Horst. Läs också ”Salamandergåtan” och ”Maltesergåtan”.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek