bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Djurparken Skräcken / Mats Wänblad, Pelle Forshed.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Familjen Monstersson | LättlästPublisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2021Description: 42 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
  • still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129729009
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcf
Summary: Ebba och Boris har besökt en djurpark, och när de kommer tillbaka hem till Boris får de en jättebra idé: De ska öppna en egen djurpark i Familjen Monsterssons trädgård! Att hitta djur är inga problem, det finns grodor och änder - och Polly och Mysis, förstås. Det kan ju inte bli annat än succé, eller ... Serien Familjen Monstersson är en modern klassiker i kategorin lättläst och älskas av såväl läsare och föräldrar som bibliotekarier och bokbloggare. Eller som Bibliotekstjänst skrev: kommer att få många barn att förstå varför det är roligt att läsa. Familjen Monstersson ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder.
List(s) this item appears in: Läskigt 6-9 år
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 5.0 (1 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 6-9år Bok 6-9år Bergagårdsskolan Bergagårdsskolan Lätt att läsa, W, Skräck Available 8006853529865
Bok 6-9år Bok 6-9år Kompassenskolan Kompassenskolan Börja läsa, W Checked out 2024-02-12 80068349394DE
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Ebba och Boris har besökt en djurpark, och när de kommer tillbaka hem till Boris får de en jättebra idé: De ska öppna en egen djurpark i Familjen Monsterssons trädgård! Att hitta djur är inga problem, det finns grodor och änder - och Polly och Mysis, förstås. Det kan ju inte bli annat än succé, eller ... Serien Familjen Monstersson är en modern klassiker i kategorin lättläst och älskas av såväl läsare och föräldrar som bibliotekarier och bokbloggare. Eller som Bibliotekstjänst skrev: kommer att få många barn att förstå varför det är roligt att läsa. Familjen Monstersson ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder.

Li

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek