bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Hajpen / Emma Askling.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: SkolbloggenPublisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2021Description: 150 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129731330
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Leas bästis Ayla har börjat hänga med en annan tjej i klassen och Lea känner sig utanför. Dessutom tänker Ayla inte längre vara med i innebandyturneringen som de båda har sett fram emot. Vad har hänt? Det är tur att Lea har Affe, sin andra bästa vän som hon har känt hela livet. När de två kommer på den smarta idén att starta en anonym skoltidning är det just för att skriva om oschysta saker som elever på skolan gör. För att få alla att läsa tidningen, bestämmer de sig för att skruva upp förväntningarna och skapa en hajp. Men det går inte riktigt enligt plan och för att det hela inte ska bli en rejäl flopp måste de tänka om, och det snarast.
List(s) this item appears in: Högläsning 4-6 norra
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 9-12år Bok 9-12år Brattebergsskolan Brattebergsskolan Hcg, A Available 80068706757A7
Bok 9-12år Bok 9-12år Hedens skola Hedens skola Hcg, A Checked out 2024-05-09 8006840019279
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Leas bästis Ayla har börjat hänga med en annan tjej i klassen och Lea känner sig utanför. Dessutom tänker Ayla inte längre vara med i innebandyturneringen som de båda har sett fram emot. Vad har hänt? Det är tur att Lea har Affe, sin andra bästa vän som hon har känt hela livet. När de två kommer på den smarta idén att starta en anonym skoltidning är det just för att skriva om oschysta saker som elever på skolan gör. För att få alla att läsa tidningen, bestämmer de sig för att skruva upp förväntningarna och skapa en hajp. Men det går inte riktigt enligt plan och för att det hela inte ska bli en rejäl flopp måste de tänka om, och det snarast.

Li

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek