bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Seriespelet / Mats Wänblad, Maria Andersson Keusseyan.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Vårt lilla landslagPublisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2021Description: 94 sidor illustrationer 21 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129729597
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf
Summary: Dags för seriespel! Lilla landslaget får möta en massa lag från olika klubbar. Egentligen spelar det inte så stor roll om man vinner eller förlorar, det viktigaste är att alla får vara med och göra sitt bästa. Fast det tycker inte Jusse. Han vill att de ska vinna serien, och när han får veta att ingen räknar poäng blir han vansinnig och hotar med att sluta i laget. Ficke lovar att göra en egen tabell och räkna ut hur de ligger till, men det är inte det lättaste. Kommer Lilla landslaget att klara sig utan sin bästa spelare? Kul och viktigt om laganda, samarbete och kompisar. Och om fotboll såklart! Vårt lilla landslag dribblar vidare i fjärde boken i serien, som tagits fram i samarbete med Svenska Fotbollförbundet.
List(s) this item appears in: Sport, norra
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 6-9år Bok 6-9år Bergagårdsskolan Bergagårdsskolan Hcf, W, Sport Available 80068535258C9
Bok 6-9år Bok 6-9år Öckerö Kompassenskolan Sport, W In transit from Öckerö to Kompassenskolan since 2024-05-13 800683493689C
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Dags för seriespel! Lilla landslaget får möta en massa lag från olika klubbar. Egentligen spelar det inte så stor roll om man vinner eller förlorar, det viktigaste är att alla får vara med och göra sitt bästa. Fast det tycker inte Jusse. Han vill att de ska vinna serien, och när han får veta att ingen räknar poäng blir han vansinnig och hotar med att sluta i laget. Ficke lovar att göra en egen tabell och räkna ut hur de ligger till, men det är inte det lättaste. Kommer Lilla landslaget att klara sig utan sin bästa spelare? Kul och viktigt om laganda, samarbete och kompisar. Och om fotboll såklart! Vårt lilla landslag dribblar vidare i fjärde boken i serien, som tagits fram i samarbete med Svenska Fotbollförbundet.

Li

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek