bok-och-klok-stor-3

Bland drömmar och målarfärg / av Anna Ahlund.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Fixa ; 1Publisher: Helsingborg : Hegas, [2021]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2021Description: 46 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180080576
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.73 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: Maja blänger på de vita tråkiga väggarna. Den nya lägenheten är sämst. Hon bläddrar bland coola tapeter och snygg inredning på nätet men allt är så dyrt. Mellan suckarna och scrollandet förbi alla snygga grejer dyker Sam upp. Och utan att Maja riktigt vet hur det går till är rummet plötsligt fullt av secondhandprylar, färgburkar och tapetprover. För Sam har en plan … En riktig feelgood där kreativitet och vänskap står i centrum. I Anna Ahlunds nya serie handlar allt om hur kreativa projekt och kluriga lösningar kan få människor att mötas och fördjupa relationer. En härlig bok för den som vill skratta, mysa och bli peppad på att fixa nytt med enkla medel! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
List(s) this item appears in: Feelgood
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 12-15 Bok 12-15 Brattebergsskolan Brattebergsskolan Ungdom, lättläst Available 80068704881B5
Bok 12-15 Bok 12-15 Hedens skola Hedens skola uHc, A, läsvänligt Available 8006833560503
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Hegas-nivå: 3

Härtill kompletterande material på internet

Maja blänger på de vita tråkiga väggarna. Den nya lägenheten är sämst. Hon bläddrar bland coola tapeter och snygg inredning på nätet men allt är så dyrt. Mellan suckarna och scrollandet förbi alla snygga grejer dyker Sam upp. Och utan att Maja riktigt vet hur det går till är rummet plötsligt fullt av secondhandprylar, färgburkar och tapetprover. För Sam har en plan … En riktig feelgood där kreativitet och vänskap står i centrum. I Anna Ahlunds nya serie handlar allt om hur kreativa projekt och kluriga lösningar kan få människor att mötas och fördjupa relationer. En härlig bok för den som vill skratta, mysa och bli peppad på att fixa nytt med enkla medel! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 13 år

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek