bok-och-klok-stor-3

Havets hemlighet / Molly Knox Ostertag ; färg: Maarta Laiho ; översättning: Clara Kron.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Helsingborg : Hegas Förlag, 2021Description: 247 sidor illustrationer 23.4 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180082976
Uniform titles:
  • The girl from the sea Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 741.5973 23/swe
Other classification:
  • Hci,u
Summary: Morgan bor i en liten stad vid havet och livet känns väldigt trist. Hon har en hemlighet som hon inte vill berätta för någon, att hon gillar tjejer. En natt räddas Morgan från att drunkna av en mystisk tjej som heter Keltie. Men Keltie har egna hemligheter. Och när de kommer närmare varandra kommer hemligheterna att hitta upp till ytan, oavsett om Morgan är redo eller inte. Denna sommar kommer förändra allt. Molly Knox Ostertag är tillbaka med en mycket vacker grafisk roman. Om hemligheter, lesbisk kärlek, och mystiska väsen. Perfekt för alla som gillar Witch boy. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
List(s) this item appears in: HBTQ och kärlek över gränser, Heden, Hcg | HBTQ+
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 12-15 Bok 12-15 Brattebergsskolan Brattebergsskolan Ungdom, Serier Available 8007075865757
Bok 12-15 Bok 12-15 Hedens skola Hedens skola uHc, serie, K Available 800684002286A
Total holds: 0

Morgan bor i en liten stad vid havet och livet känns väldigt trist. Hon har en hemlighet som hon inte vill berätta för någon, att hon gillar tjejer. En natt räddas Morgan från att drunkna av en mystisk tjej som heter Keltie. Men Keltie har egna hemligheter. Och när de kommer närmare varandra kommer hemligheterna att hitta upp till ytan, oavsett om Morgan är redo eller inte. Denna sommar kommer förändra allt. Molly Knox Ostertag är tillbaka med en mycket vacker grafisk roman. Om hemligheter, lesbisk kärlek, och mystiska väsen. Perfekt för alla som gillar Witch boy. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek