bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

De utvalda / Roger Dackegård, Lova Eriksson, Mattias Andersson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Mars tur & retur ; 1:a delenPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, [2022]Manufacturer: Livonia Print, 2022Description: 80 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179770143
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 741.5 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hci,u
Summary: Första delen i serien Mars tur och retur – ett actionspäckat rymdäventyr för alla som drömmer om att en dag få utforska universum.På rymdakademin i Lappland är spänningen stor. Hela året har eleverna kämpat, tränat och förberett sig för att resa ut i rymden. Äntligen är det dags. Raketen står redo och eleverna ska strax få veta vilka fyra astronauter som har valts ut att följa med ombord på den första elevexpeditionen till Mars. Bästisarna Svea och Sydney håller tummarna för att de båda ska få åka, men plötsligt går strömmen och allt blir svart. Det som inte får hända har hänt och med ens är hela uppskjutningen i fara.
List(s) this item appears in: Rymden Bergagård | Rymden | Högläsning F-3 Norra
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 9-12år Bok 9-12år Bergagårdsskolan Bergagårdsskolan uHci, D Available 80070082307B0
Bok 9-12år Bok 9-12år Kompassenskolan Kompassenskolan Hcf, D Available 80070129584DD
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Första delen i serien Mars tur och retur – ett actionspäckat rymdäventyr för alla som drömmer om att en dag få utforska universum.På rymdakademin i Lappland är spänningen stor. Hela året har eleverna kämpat, tränat och förberett sig för att resa ut i rymden. Äntligen är det dags. Raketen står redo och eleverna ska strax få veta vilka fyra astronauter som har valts ut att följa med ombord på den första elevexpeditionen till Mars. Bästisarna Svea och Sydney håller tummarna för att de båda ska få åka, men plötsligt går strömmen och allt blir svart. Det som inte får hända har hänt och med ens är hela uppskjutningen i fara.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek