bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Nijko och den stora hemligheten / Jo Salmson, Yossra El Said.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Odjuret i borgen ; 1Publisher: [Sundbyberg] : Bokförlaget Semic, 2021Description: 142 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789155270100
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf
Summary: Ny förtrollande fantasyserie av succéförfattaren Jo Salmson! Spännande och lättläst, med slående illustrationer av Yossra El Said.Det bor ett odjur i tornet mitt i staden. Men det är inget som Nijko tänker särskilt mycket på. Ingen talar om det.Inte på hundra år har odjuret lämnat borgen, men det sägs att det ser och hör allt. Vad är det egentligen som händer där innanför murarna? De vuxna vägrar att berätta.För Nijko förändras allt när han börjar ställa frågor. Han bestämmer sig för att ta reda på sanningen.Fantasymästaren Jo Salmson har skapat en ny värld att förtrollas av! Hennes tidigare bästsäljande fantasyserier om bland annat Tam, Maro och Häxfolket har älskats och lästs av hundratusentals barn. Hon kan som ingen annan måla upp fantastiska världar och äventyr som drar med sig läsaren från första till sista sidan. I serien Odjuret i borgen finns element av den klassiska sagan, den som har något viktigt att berätta. Nijko och den stora hemligheten är första delen av tre i serien Odjuret i borgen.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 6-9år Bok 6-9år Bergagårdsskolan Bergagårdsskolan Hcf, S Available 8007155200237
Bok 6-9år Bok 6-9år Brattebergsskolan Brattebergsskolan Hcf, S Available 800705550233D
Bok 6-9år Bok 6-9år Fotö skola Fotö skola Hcf, S Available 80071552008A8
Bok 6-9år Bok 6-9år Kompassenskolan Kompassenskolan Hcf, S Available 80070555357D0
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Ny förtrollande fantasyserie av succéförfattaren Jo Salmson! Spännande och lättläst, med slående illustrationer av Yossra El Said.Det bor ett odjur i tornet mitt i staden. Men det är inget som Nijko tänker särskilt mycket på. Ingen talar om det.Inte på hundra år har odjuret lämnat borgen, men det sägs att det ser och hör allt. Vad är det egentligen som händer där innanför murarna? De vuxna vägrar att berätta.För Nijko förändras allt när han börjar ställa frågor. Han bestämmer sig för att ta reda på sanningen.Fantasymästaren Jo Salmson har skapat en ny värld att förtrollas av! Hennes tidigare bästsäljande fantasyserier om bland annat Tam, Maro och Häxfolket har älskats och lästs av hundratusentals barn. Hon kan som ingen annan måla upp fantastiska världar och äventyr som drar med sig läsaren från första till sista sidan. I serien Odjuret i borgen finns element av den klassiska sagan, den som har något viktigt att berätta. Nijko och den stora hemligheten är första delen av tre i serien Odjuret i borgen.

Li

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek