bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Labyrinten / Petrus Dahlin, Johanna Kristiansson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Läs på egen risk! | Lätt att läsaPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, [2021]Manufacturer: 2021Description: 51 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179771089
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcf
Summary: - Vet ni att det finns en död vaktmästare som spökar i källaren? frågar Amina. Kan det vara sant? Diego och Jana tror inte på henne. När fritidspersonalen tittar åt ett annat håll smyger de ner i skolans källare för att se efter. Men det är inte alla som kommer tillbaka därifrån - för i källaren finns verkligen något hemskt ...En fristående bok i Petrus Dahlins och Johanna Kristianssons lättlästa och läskiga serie "Läs på egen risk". Perfekt för alla skräckälskare som tränar på läsningen!
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 6-9år Bok 6-9år Bergagårdsskolan Bergagårdsskolan Hcf, Spänning, D Available 8007155285424
Bok 6-9år Bok 6-9år Brattebergsskolan Kompassenskolan Börja läsa, läskigt In transit from Brattebergsskolan to Kompassenskolan since 2024-04-25 8007423562094
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

- Vet ni att det finns en död vaktmästare som spökar i källaren? frågar Amina. Kan det vara sant? Diego och Jana tror inte på henne. När fritidspersonalen tittar åt ett annat håll smyger de ner i skolans källare för att se efter. Men det är inte alla som kommer tillbaka därifrån - för i källaren finns verkligen något hemskt ...En fristående bok i Petrus Dahlins och Johanna Kristianssons lättlästa och läskiga serie "Läs på egen risk". Perfekt för alla skräckälskare som tränar på läsningen!

Li

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek