bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Den hemliga operationen / Tobias Söderlund, Stef Gaines.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Spökhunden Buster ; 3Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 101 sidor illustrationerContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129736083
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf
Summary: Finns det spöken på sjukhuset? Ellens storebror Oscar har hört rykten om det. Medan han är inlagd för operation smider syskonen planer för att ta reda på svaret. Tillsammans med Ellens bästa vän Lorraine ska de smuggla in Buster, för är det någon som kan nosa upp spöken så är det han!Men allt går inte som planerat. Oscar blir bara sjukare och sjukare. Finns det en koppling mellan hans hälsa och spöket de jagar? Plötsligt är de indragna i ett nytt äventyr - på liv och död.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok 6-9år Bok 6-9år Bergagårdsskolan Bergagårdsskolan Hcf, S Available 8007155284081
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Finns det spöken på sjukhuset? Ellens storebror Oscar har hört rykten om det. Medan han är inlagd för operation smider syskonen planer för att ta reda på svaret. Tillsammans med Ellens bästa vän Lorraine ska de smuggla in Buster, för är det någon som kan nosa upp spöken så är det han!Men allt går inte som planerat. Oscar blir bara sjukare och sjukare. Finns det en koppling mellan hans hälsa och spöket de jagar? Plötsligt är de indragna i ett nytt äventyr - på liv och död.

Li

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek