bok-och-klok-stor-3

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Jordens farliga platser / Jens Hansegård, Anders Nyberg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Lätt att läsa faktaPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, [2022]Manufacturer: 2022Description: 45 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179774394
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 910 23/swe
Other classification:
  • N,u
Summary: Väldigt läskiga och samtidigt roliga fakta att känna till om platser i världen du inte vill besöka! Till exempel Ormön utanför Brasilien, där det kryllar av livsfarliga ormar. Eller Bolivias ökända, dödsföraktande branta väg, utan vägräcken, med en stigning på 4300 meter! Eller kanske Skelettkusten i Namibia som är precis vad det låter som. Jens Hansegård vet hur man skriver spännande och lättläst, och ingen kan som Anders Nyberg väcka intresse med sina illustrationer. Garanterat ryslig läsning för alla faktatörstande unga!JENS HANSEGÅRD är journalist och mångsidig författare av fakta och serier. ANDERS NYBERG är en av landets mest anlitade illustratörer som även har gjort egna böcker för barn. Det här är deras tionde bok i serien "Jordens fakta".
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Faktabok barn Faktabok barn Bergagårdsskolan Bergagårdsskolan Hcf, Lätt att läsa FAKTA, uN, Available 8007103600989
Faktabok barn Faktabok barn Kompassenskolan Kompassenskolan Börja läsa, Fakta Available 800715832283B
Total holds: 0

Väldigt läskiga och samtidigt roliga fakta att känna till om platser i världen du inte vill besöka! Till exempel Ormön utanför Brasilien, där det kryllar av livsfarliga ormar. Eller Bolivias ökända, dödsföraktande branta väg, utan vägräcken, med en stigning på 4300 meter! Eller kanske Skelettkusten i Namibia som är precis vad det låter som. Jens Hansegård vet hur man skriver spännande och lättläst, och ingen kan som Anders Nyberg väcka intresse med sina illustrationer. Garanterat ryslig läsning för alla faktatörstande unga!JENS HANSEGÅRD är journalist och mångsidig författare av fakta och serier. ANDERS NYBERG är en av landets mest anlitade illustratörer som även har gjort egna böcker för barn. Det här är deras tionde bok i serien "Jordens fakta".

There are no comments on this title.

to post a comment.
Öckeröarnas skolbibliotek